In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Medgidia. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Medgidia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Decebal nr. 43, Medgidia

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Medgidia

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva sfaturi care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati facut o lista initiala cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa aveti un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Medgidia care sa vina la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi cand interventia a fost finalizata. Desi unele ateliere percep costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, unde exista toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist sincer va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta este intalnita in general in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Medgidia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.