In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Medgidia. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Medgidia – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Decebal nr. 43, Medgidia

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Medgidia

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu firme de depanare intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o evidenta restransa cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Medgidia care sa se deplaseze la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa cand lucrarea a fost finalizata. Desi unele ateliere cer tarife aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, loc in care se gasesc toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e bine sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere diverse componente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Medgidia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.