In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Medgidia. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Medgidia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Decebal nr. 43, Medgidia

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Medgidia

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o evidenta restransa cu ateliere, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate crea un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Medgidia care sa vina la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele firme solicita taxe mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la atelier, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere alte elemente, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Medgidia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.