Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Medias. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Medias – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Avram Iancu nr. 7, Medias

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Medias

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati scris o evidenta restransa cu firme, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Medias care sa se prezinte acasa la Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu atunci cand interventia este terminata. Desi unele companii cer tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la atelier, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

Mereu e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care cer bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi nevoie sa se comande alte piese, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist onest va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru are loc in general in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Medias daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.