In continuare gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Medias. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Medias – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Avram Iancu nr. 7, Medias

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Medias

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu ateliere, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Medias care sa se prezinte acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii cer taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la sediu, loc in care exista toate echipamentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful serviciilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de candidati. Aveti grija cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diferite elemente, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Medias daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.