Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,581 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Miercurea Ciuc. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Miercurea Ciuc – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Majlath Gusztav Karoly nr. 6, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Cart. Florilor nr. 43, Gheorgheni

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Miercurea Ciuc

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate se poate intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista scurta cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Miercurea Ciuc care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi cand interventia a fost finalizata. Desi unele ateliere percep taxe mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, sunt prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la sediu, acolo unde exista toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Valoarea serviciilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest sector tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse componente, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician cinstit va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Miercurea Ciuc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Miercurea Ciuc.