Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,612 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Miercurea Ciuc. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Miercurea Ciuc – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Majlath Gusztav Karoly nr. 6, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Cart. Florilor nr. 43, Gheorgheni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Miercurea Ciuc

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband cunoscutii

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Cititi recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu firme, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Miercurea Ciuc care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele companii percep tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, acolo unde se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care pretind bani la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere alte elemente, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un profesionist onest va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (aceasta are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati specialistul de la firma de reparatii televizoare Miercurea Ciuc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Miercurea Ciuc.