Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,243 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Miercurea Ciuc. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Miercurea Ciuc – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Majlath Gusztav Karoly nr. 6, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Narciselor nr. 6, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Cart. Florilor nr. 43, Gheorgheni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV ofera de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Miercurea Ciuc

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu companii, verificati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la compania de reparatii televizoare din Miercurea Ciuc care sa vina la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Chiar daca unele companii cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la service, unde se afla toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest sector taxeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande alte piese, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Miercurea Ciuc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Miercurea Ciuc.