Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Mioveni. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mioveni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Mioveni

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o evidenta initiala cu ateliere, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa puteti contacta un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Mioveni care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Desi unele companii solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la sediu, acolo unde se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Costul interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care solicita bani de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diverse componente, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un tehnician cinstit va indica daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta are loc de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Mioveni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.