In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Mioveni. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mioveni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Mioveni

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Cititi recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista restransa cu companii, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Mioveni care sa vina acasa la Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme cer tarife aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la atelier, unde se afla toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Fiti atenti cu firmele care cer plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se comande alte piese, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta se intampla in general in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Mioveni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.