Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Mizil. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mizil – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mizil

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV ofera de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Mizil

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla candva), va fi nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Mizil care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa in momentul in care interventia a fost finalizata. Desi unele firme solicita costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune transportul la atelier, loc in care se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi in general fixe. Daca totusi va fi necesar sa se comande alte componente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician cinstit va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie se intampla in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Mizil daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.