In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Mizil. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Mizil – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Mizil

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Mizil

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla candva), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o evidenta scurta cu firme, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Mizil care sa vina la domiciliul D-voastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme solicita taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme care pot fi reparate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica reparatia la service, acolo unde exista toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care solicita bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se comande diferite piese, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist onest va spune daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Mizil daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.