In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Navodari. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Navodari – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Delfinului nr. 3, Navodari

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Navodari

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Gasiti o lista cu service-uri intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o lista scurta cu ateliere, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Navodari care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii percep tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica reparatia la atelier, unde exista toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea serviciilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care pretind bani in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande diverse piese, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un cost. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Navodari daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.