In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Navodari. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Navodari – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Delfinului nr. 3, Navodari

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate companiile care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Navodari

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati facut o lista scurta cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Navodari care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa in momentul in care reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele companii cer costuri aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la sediu, unde se afla toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze diferite elemente, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (aceasta este intalnita de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Navodari daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.