In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Odorheiu Secuiesc. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Odorheiu Secuiesc – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Odorheiu Secuiesc

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Apelati la cunoscutii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o evidenta scurta cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Odorheiu Secuiesc care sa se prezinte acasa la Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand interventia este terminata. Chiar daca unele ateliere percep costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita transportul la atelier, acolo unde exista toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere alte piese, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Odorheiu Secuiesc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.