In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Odorheiu Secuiesc. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Odorheiu Secuiesc – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Odorheiu Secuiesc

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o evidenta restransa cu firme, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la compania de reparatii televizoare din Odorheiu Secuiesc care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele ateliere cer taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor presupune transportul la sediu, unde exista toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e indicat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu firmele care solicita plata de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande diferite elemente, valoarea acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist cinstit va mentioneaza daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta situatie este intalnita in general in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Odorheiu Secuiesc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.