In continuare gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Onesti. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Onesti – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Onesti

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Formati o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

Dupa ce ati intocmit o lista initiala cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Onesti care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi atunci cand lucrarea este terminata. Desi unele ateliere cer costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la service, unde se gasesc toate instrumentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse elemente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician onest va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Onesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.