In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Onesti. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Onesti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Onesti

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati recenziile vechilor clienti

Dupa ce ati scris o evidenta scurta cu firme, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o imagine in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Onesti care sa se deplaseze acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere solicita tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune transportul la atelier, loc in care se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Pretul interventilor

Mereu e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande diverse piese, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Onesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.