Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,991 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Oradea. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Oradea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Piatra Craiului nr. 2, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Jimboliei nr. 11, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Vaporului nr. 5, Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Oradea

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati intocmit o lista restransa cu firme, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o imagine in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Oradea care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu cand interventia a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme cer costuri mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, unde exista toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti precauti cu companiile care pretind efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist onest va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta are loc in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Oradea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Oradea, reparatii televizoare.