Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,765 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Oradea. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Oradea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Piatra Craiului nr. 2, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Jimboliei nr. 11, Oradea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Vaporului nr. 5, Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Oradea

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Oradea care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa in momentul in care reparatia a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere percep tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, acolo unde se afla toate uneltele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Costul interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se comande alte elemente, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Oradea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Oradea, reparatii televizoare.