Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Otopeni. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Otopeni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Sofia Nr. 34, Otopeni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Otopeni

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati scris o lista scurta cu ateliere, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Otopeni care sa vina acasa la dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi cand reparatia este terminata. Cu toate ca unele companii solicita costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, loc in care se afla toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist onest va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (acest lucru este intalnita de obicei in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Otopeni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.