In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Otopeni. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Otopeni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Sofia Nr. 34, Otopeni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Otopeni

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Otopeni care sa se prezinte la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia a fost finalizata. Chiar daca unele companii percep tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la atelier, unde exista toate uneltele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diverse piese, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru se intampla de obicei in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Otopeni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.