In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Pascani. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Pascani – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gradinitei, bl. N1, Pascani

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Pascani

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la compania de reparatii televizoare din Pascani care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele firme cer tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la sediu, acolo unde se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza astazi in functie de specificul problemei, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Pascani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.