In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Pascani. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Pascani – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gradinitei, bl. N1, Pascani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Pascani

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu companii, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea un indiciu despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Pascani care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi acasa in momentul in care lucrarea este terminata. Chiar daca unele ateliere solicita costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune reparatia la sediu, unde se afla toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Costul interventilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care cer plata la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din acest sector tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze alte elemente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un specialist sincer va mentioneaza daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Pascani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.