In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Petrosani. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Petrosani – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Aviatorilor nr. 62, ap.2, Petrosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Petrosani

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Cititi reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o evidenta scurta cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Petrosani care sa vina la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa atunci cand lucrarea a fost finalizata. Desi unele firme cer taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la service, loc in care se afla toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care solicita efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi necesar sa se cumpere diverse piese, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Petrosani daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.