Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,588 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Piatra Neamt. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Piatra Neamt – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Progresului nr. 33, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazul, bl. C3, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Bogdan Dragos nr. 20, Roman

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Piatra Neamt

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati scris o lista restransa cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Piatra Neamt care sa se deplaseze la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care interventia este terminata. Cu toate ca unele ateliere cer taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la service, acolo unde se afla toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Pretul reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu firmele care solicita plata la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte elemente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist cinstit va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Piatra Neamt daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Piatra Neamt, reparatii televizoare.