Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,031 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Pitesti. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Pitesti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. C. Dobrescu Arges bl. B10, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 162, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 31, Campulung

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Pitesti

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Pitesti care sa se prezinte acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme percep tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la service, loc in care exista toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care solicita bani in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se comande diferite elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Pitesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Pitesti, reparatii televizoare.