Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,368 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Pitesti. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Pitesti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. C. Dobrescu Arges bl. B10, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 162, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 31, Campulung

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Pitesti

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista initiala cu companii, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Pitesti care sa vina acasa la Dvs si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi atunci cand interventia a fost finalizata. Desi unele firme percep tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica reparatia la service, acolo unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande alte piese, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Pitesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Pitesti, reparatii televizoare.