Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,901 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Pitesti. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Pitesti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. C. Dobrescu Arges bl. B10, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 162, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii nr. 31, Campulung

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care repara aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Pitesti

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va ajute in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati facut o evidenta initiala cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Pitesti care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa in momentul in care lucrarea este terminata. Desi unele firme percep taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la sediu, loc in care exista toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician onest va indica daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Pitesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Pitesti, reparatii televizoare.