Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,706 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Ploiesti. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Ploiesti – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii nr. 144, Busteni

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Bucuresti nr. 17, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Ploiesti

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

Dupa ce ati scris o lista initiala cu ateliere, consultati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Ploiesti care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va salveaza de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi acasa atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la sediu, unde se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care pretind plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere alte piese, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati specialistul de la firma de reparatii televizoare Ploiesti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Ploiesti, reparatii televizoare.