In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Radauti. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Radauti – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Radauti

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Formati o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati facut o evidenta restransa cu companii, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Radauti care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu cand interventia a fost finalizata. Desi unele firme cer taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, acolo unde exista toate instrumentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care solicita bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze alte componente, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist cinstit va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta este intalnita in general in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati expertul de la atelierul de reparatii televizoare Radauti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.