Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Radauti. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Radauti – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Radauti

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), este nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Apelati la cunoscutii Dvs pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati scris o lista initiala cu ateliere, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Radauti care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand interventia este terminata. Chiar daca unele companii percep costuri mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la service, unde se gasesc toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul reparatiilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere diferite componente, valoarea acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist onest va mentioneaza daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Radauti daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.