In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Ramnicu Sarat. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Ramnicu Sarat – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate atelierele care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Ramnicu Sarat

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sugestii care sa va ajute in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o evidenta scurta cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Ramnicu Sarat care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa atunci cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele firme percep taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la sediu, loc in care se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care pretind plata la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza astazi in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse piese, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist onest va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Ramnicu Sarat daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.