Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,389 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Ramnicu Valcea. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Ramnicu Valcea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Matache Temelie nr. 11, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazul nr. 69, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carol I nr. 4, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Ramnicu Valcea

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele dumneavoastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati intocmit o lista restransa cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Ramnicu Valcea care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu cand interventia a fost finalizata. Desi unele ateliere solicita tarife aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune transportul la service, loc in care se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se comande diferite componente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist sincer va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Ramnicu Valcea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Ramnicu Valcea, reparatii televizoare.