Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,449 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Ramnicu Valcea. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Ramnicu Valcea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Matache Temelie nr. 11, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazul nr. 69, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Carol I nr. 4, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Ramnicu Valcea

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un service care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sfaturi care sa va ajute in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a crea o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu companii, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai la indemana sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Ramnicu Valcea care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele companii cer costuri mai mari pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la sediu, unde se afla toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e bine sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Fiti precauti cu companiile care solicita bani la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diverse componente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta este intalnita de obicei in situatia display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati expertul de la compania de reparatii televizoare Ramnicu Valcea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Ramnicu Valcea, reparatii televizoare.