In continuare gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Reghin. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Reghin – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Republicii nr 6, Reghin

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Reghin

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta scurta cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o idee despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Reghin care sa vina la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi atunci cand lucrarea este terminata. Chiar daca unele companii cer taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la sediu, unde se gasesc toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Costul interventilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu atelierele care pretind bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi necesar sa se cumpere diverse piese, valoarea acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un tehnician sincer va spune daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie este intalnita de obicei in cazul display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Reghin daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.