Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Reghin. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Reghin – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Republicii nr 6, Reghin

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care repara aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Reghin

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va asiste in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Formati o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati intocmit o lista scurta cu companii, verificati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Reghin care sa vina la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi atunci cand lucrarea este terminata. Desi unele companii solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la service, loc in care se gasesc toate instrumentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

Mereu e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist onest va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie este intalnita de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Reghin daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.