Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,616 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Resita. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Resita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Muncii nr. 1, Resita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Aleea Tineretului bl. 5, Resita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moise Groza, bl. A13A, Resita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Resita

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Resita care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand interventia a luat sfarsit. Desi unele ateliere solicita taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la sediu, unde se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi nevoie sa se comande alte elemente, costul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un profesionist onest va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta se intampla in general in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Resita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Resita, reparatii televizoare.