Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,016 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Resita. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Resita – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Muncii nr. 1, Resita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Aleea Tineretului bl. 5, Resita

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moise Groza, bl. A13A, Resita

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Resita

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va ajute in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o imagine in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un specialist de la compania de reparatii televizoare din Resita care sa vina la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa cand reparatia este terminata. Cu toate ca unele firme solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme care pot fi remediate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor implica reparatia la atelier, loc in care se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Costul interventilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diferite componente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist cinstit va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru se intampla in general in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Resita daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Resita, reparatii televizoare.