In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Roman. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Roman – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bogdan Dragos nr. 22, Roman

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Roman

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Descoperiti o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati scris o evidenta initiala cu companii, verificati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Roman care sa se prezinte acasa la Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scuteste de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere percep tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la service, loc in care exista toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Costul serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din acest sector tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la expertul de la atelierul de reparatii televizoare Roman daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.