In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Roman. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Roman – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Bogdan Dragos nr. 22, Roman

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de televizoare cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Roman

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu ateliere, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate crea o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Roman care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va fereste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele companii cer taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la service, loc in care exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care pretind bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se comande alte componente, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Roman daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.