In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Rosiori. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Rosiori – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii, Rosiori de Vede

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Rosiori

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati intocmit o evidenta restransa cu companii, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza o idee in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Rosiori care sa vina la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea este terminata. Desi unele ateliere solicita costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita transportul la service, loc in care se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care cer bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi necesar sa se comande diverse piese, valoarea acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, intrebati specialistul de la compania de reparatii televizoare Rosiori daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.