In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Rosiori. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Rosiori – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Republicii, Rosiori de Vede

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Rosiori

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o lista restransa cu companii, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Rosiori care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi cand interventia este terminata. Cu toate ca unele ateliere percep tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la service, loc in care se afla toate echipamentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Mereu e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse componente, valoarea acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician sincer va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel vechi (aceasta are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Rosiori daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.