Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Sacele. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sacele – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sacele

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista scurta cu companii, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o imagine despre competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa puteti contacta un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Sacele care sa vina la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de returul inapoi acasa in momentul in care reparatia este terminata. Cu toate ca unele companii cer tarife mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la atelier, loc in care se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu companiile care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte componente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Sacele daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.