In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Sacele. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sacele – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite probleme intalnite la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sacele

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla candva), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu companii, cititi feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa apelatii la un tehnician de la atelierul de reparatii televizoare din Sacele care sa vina acasa la dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va scapa de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele firme cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la atelier, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul serviciilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte piese, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist sincer va spune daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de obicei in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Sacele daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.