Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,530 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Satu Mare. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Satu Mare – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Avram Iancu nr. 58, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Lalelei nr. R7, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Lalelei bl. R9, Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Satu Mare

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Formati o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

In momentul in care ati intocmit o evidenta restransa cu companii, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza o imagine in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa aveti un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Satu Mare care sa se prezinte acasa la Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii percep costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, acolo unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul serviciilor

Intotdeauna e bine sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care cer plata la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diferite componente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (acest lucru este intalnita de obicei in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Satu Mare daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Satu Mare.