In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sebes. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sebes – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sebes

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati facut o lista scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sebes care sa vina acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de returul inapoi atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele firme percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la sediu, acolo unde se afla toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere alte componente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta se intampla in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Sebes daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.