In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sebes. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sebes – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sebes

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sfaturi care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Apelati la cunostintele Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Sebes care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de adusul inapoi in momentul in care reparatia a fost finalizata. Desi unele ateliere solicita costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la sediu, loc in care exista toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care pretind bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diverse piese, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist onest va mentioneaza daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (acest lucru se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Sebes daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.