Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,740 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Sfantu Gheorghe. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sfantu Gheorghe – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moldovei nr. 1, Brasov

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Brasov

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sfantu Gheorghe

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sfantu Gheorghe

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva informatii care sa va asiste in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati intocmit o lista scurta cu companii, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sfantu Gheorghe care sa vina la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa in momentul in care lucrarea a fost finalizata. Desi unele firme percep tarife aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la sediu, acolo unde se gasesc toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

Intotdeauna e indicat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite componente, pretul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician onest va spune daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru se intampla de cele mai multe ori in cazul display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Sfantu Gheorghe daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Sf. Gheorghe, reparatii televizoare.