Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,006 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sfantu Gheorghe. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sfantu Gheorghe – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Moldovei nr. 1, Brasov

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Brasov

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sfantu Gheorghe

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sfantu Gheorghe

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate crea un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai simplu sa puteti contacta un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Sfantu Gheorghe care sa se deplaseze acasa la dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele firme percep costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor implica reparatia la sediu, unde se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de candidati. Fiti atenti cu atelierele care pretind plata la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diferite elemente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist onest va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru este intalnita in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Sfantu Gheorghe daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Sf. Gheorghe, reparatii televizoare.