Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,281 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sibiu. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sibiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Siretului nr. 9A, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Vasile Carlova nr. 17, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Caltun nr. 6, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sibiu

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va ajute in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati intocmit o lista initiala cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Sibiu care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu cand lucrarea este terminata. Cu toate ca unele companii percep taxe suplimentare pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, acolo unde se gasesc toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care cer plata de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi in general prestabilite. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere diferite componente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician cinstit va spune daca este mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Sibiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Sibiu, reparatii televizoare.