Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,023 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Sibiu. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sibiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Siretului nr. 9A, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Vasile Carlova nr. 17, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Caltun nr. 6, Sibiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate atelierele care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Sibiu

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, verificati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o imagine in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Sibiu care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scapa de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi acasa cand interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme solicita taxe aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele ce pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, loc in care se gasesc toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Cele mai multe companii din acest sector solicita plata astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere alte elemente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un tehnician onest va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta situatie are loc de obicei in situatia display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Sibiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Sibiu, reparatii televizoare.