In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Sighetu Marmatiei. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

 

Service TV in Sighetu Marmatiei – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Ne pare rau, momentan nu sunt firme inscrise.

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sighetu Marmatiei

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va asiste in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu ateliere, consultati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un specialist de la firma de reparatii televizoare din Sighetu Marmatiei care sa se prezinte la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de ambalarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Chiar daca unele firme solicita costuri suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au un program incarcat.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi remediate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita trimiterea la sediu, unde se gasesc toate instrumentele necesare unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Intotdeauna e bine sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu atelierele care cer plata de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata in zilele noastre in functie de specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diferite elemente, valoarea acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (aceasta este intalnita in general in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, intrebati specialistul de la firma de reparatii televizoare Sighetu Marmatiei daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.