In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Sighisoara. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sighisoara – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Garii nr. 30, Sighisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Sighisoara

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), este nevoie de un atelier care sa il repare. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista initiala cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa aveti un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Sighisoara care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu cand reparatia este terminata. Chiar daca unele ateliere percep taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la sediu, unde exista toate instrumentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care solicita efectuarea platii la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite elemente, costul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician cinstit va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta se intampla in general in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Sighisoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.