In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Sighisoara. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Sighisoara – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Garii nr. 30, Sighisoara

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Sighisoara

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Descoperiti o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o lista scurta cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Sighisoara care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu in momentul in care lucrarea a luat sfarsit. Desi unele companii percep taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Din pacate, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la service, loc in care se afla toate uneltele necesare reparatiilor necesare.

Valoarea interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general fixe. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Sighisoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.