Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,690 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Slatina. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slatina – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ecaterina Teodoroiu, bl.6, Slatina

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Arcului nr. 2, Slatina

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. M. Eminescu, bl. 1-4A, Caracal

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Slatina

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va ajute in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o evidenta restransa cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea un indiciu despre competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Slatina care sa se prezinte la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa atunci cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele firme solicita costuri mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la service, loc in care se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu firmele care pretind plata la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze alte componente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un cost. Un profesionist cinstit va indica daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Slatina daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slatina, reparatii televizoare.