Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,910 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Slatina. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slatina – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ecaterina Teodoroiu, bl.6, Slatina

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Arcului nr. 2, Slatina

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. M. Eminescu, bl. 1-4A, Caracal

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea companiilor care depaneaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Slatina

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunoscutii pentru a face o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati intocmit o evidenta scurta cu firme, consultati feedback-urile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Slatina care sa se prezinte la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia este terminata. Desi unele ateliere solicita taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, acolo unde exista toate echipamentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care solicita efectuarea platii de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Cele mai multe companii din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi in general aceleasi. Daca totusi va fi obligatoriu sa se cumpere alte elemente, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist onest va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Slatina daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slatina, reparatii televizoare.