Aceasta pagina a fost vizualizata de 6,888 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Slatina. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slatina – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ecaterina Teodoroiu, bl.6, Slatina

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Arcului nr. 2, Slatina

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. M. Eminescu, bl. 1-4A, Caracal

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Slatina

Atunci cand televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu firme, cititi recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Slatina care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand reparatia a fost finalizata. Chiar daca unele firme cer costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, exista un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, unde se gasesc toate instrumentele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

Intotdeauna e bine sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care pretind efectuarea platii la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diverse componente, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist onest va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Slatina daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slatina, reparatii televizoare.