Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,839 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Slobozia. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slobozia – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Aleea Parcului, bl. G8, Slobozia

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Comana nr. 4, Cosereni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de aparate TV preferate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate atelierele care remediaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Slobozia

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Apelati la apropiatii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o evidenta scurta cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate crea o idee in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa puteti contacta un specialist de la compania de reparatii televizoare din Slobozia care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi la domiciliu cand reparatia a luat sfarsit. Cu toate ca unele companii solicita tarife aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Din pacate, exista prea putine probleme care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la service, acolo unde se gasesc toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

Mereu e bine sa efectuati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care pretind plata in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest sector tarifeaza in ultima perioada in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se cumpere diverse componente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist onest va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla de obicei in cazul display-urilor sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Slobozia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slobozia.