Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,774 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Slobozia. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slobozia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Aleea Parcului, bl. G8, Slobozia

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Comana nr. 4, Cosereni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Slobozia

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sfaturi care sa va ajute in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati scris o evidenta scurta cu firme, cititi opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Slobozia care sa se deplaseze la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi acasa in momentul in care interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele ateliere percep taxe aditionale pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, unde se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Tariful interventilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Fiti precauti cu companiile care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi necesar sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (acest lucru este intalnita de obicei in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Slobozia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slobozia.