Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,227 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Slobozia. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Slobozia – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Aleea Parcului, bl. G8, Slobozia

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Comana nr. 4, Cosereni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care remediaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Slobozia

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs pe care sa va bazati.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o evidenta scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Slobozia care sa se prezinte acasa la Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi atunci cand reparatia a fost finalizata. Desi unele firme percep costuri aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la service, loc in care se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu companiile care cer efectuarea platii in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata astazi in functie de specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In cazul in care va fi necesar sa se cumpere diferite componente, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici o plata. Un tehnician cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel vechi (aceasta situatie se intampla in general atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Slobozia daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Slobozia.