Aceasta pagina a fost vizualizata de 8,750 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Suceava. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Suceava – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian Vuia nr. 10, Suceava

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan cel Mare nr. 20A, Suceava

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Suceava

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Suceava

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a descoperi un expert in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati intocmit o evidenta restransa cu companii, cititi opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai usor sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Suceava care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa in momentul in care interventia este terminata. Cu toate ca unele ateliere solicita taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e indicat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu companiile care pretind plata de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze alte elemente, pretul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist onest va spune daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru are loc de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Suceava daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Suceava.