Aceasta pagina a fost vizualizata de 7,481 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Suceava. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Suceava – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian Vuia nr. 10, Suceava

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan cel Mare nr. 20A, Suceava

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Suceava

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Suceava

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Verificati reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o evidenta restransa cu ateliere, consultati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot oferi o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Suceava care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi atunci cand interventia a fost finalizata. Cu toate ca unele companii solicita taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune transportul la atelier, acolo unde exista toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Valoarea reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze alte componente, costul acestora va fi adaugata in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un specialist cinstit va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Suceava daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Suceava.