Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,456 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Targoviste. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targoviste – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Domneasca nr. 1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. Ion Emanoil Florescu, bl. B1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea companiilor care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Targoviste

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra pe care sa va bazati.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o lista restransa cu ateliere, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o imagine despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Targoviste care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere percep taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune reparatia la atelier, loc in care exista toate instrumentele pentru realizarea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul interventilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care pretind bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist sincer va spune daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Targoviste daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targoviste, reparatii televizoare.