Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,138 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Targoviste. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targoviste – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Domneasca nr. 1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. Ion Emanoil Florescu, bl. B1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Targoviste

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Apelati la apropiatii Dvs pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati scris o evidenta restransa cu companii, verificati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Targoviste care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi atunci cand lucrarea este terminata. Cu toate ca unele ateliere solicita taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la atelier, acolo unde se afla toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu atelierele care cer plata de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza astazi in functie de specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi necesar sa se cumpere diferite elemente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un profesionist cinstit va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori in cazul display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Targoviste daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targoviste, reparatii televizoare.