Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,356 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Targoviste. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targoviste – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Domneasca nr. 1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. Ion Emanoil Florescu, bl. B1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate atelierele care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Targoviste

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un specialist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In momentul in care ati facut o lista initiala cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Targoviste care sa se deplaseze acasa la Dvs pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa cand interventia a fost finalizata. Cu toate ca unele companii solicita costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme care pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la service, unde se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Pretul reparatiilor

De fiecare data e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care cer bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei fixe. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze alte elemente, costul acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru se intampla de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Targoviste daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targoviste, reparatii televizoare.