Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,750 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Targoviste. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targoviste – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Domneasca nr. 1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Grivitei nr. 397, sector 1, Bucuresti

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gl. Ion Emanoil Florescu, bl. B1, Targoviste

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Majoritatea atelierelor care repara aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Targoviste

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a descoperi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din orasul dumneavoastra.

Verificati recenziile vechilor clienti

Dupa ce ati scris o evidenta scurta cu ateliere, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot crea o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Targoviste care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi cand interventia este terminata. Chiar daca unele ateliere cer taxe mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor necesita trimiterea la atelier, loc in care se gasesc toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Tariful serviciilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Fiti precauti cu firmele care pretind plata in avans sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se comande diverse componente, costul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Targoviste daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targoviste, reparatii televizoare.