Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,697 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Targu Jiu. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targu Jiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Republicii, bl. 3, Targu Jiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 9 Mai nr. 1, Targu Jiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la un aparat TV sunt listate in continuare: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Targu Jiu

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla candva), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor experti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate crea o imagine despre competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Targu Jiu care sa vina la resedinta D-voastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele firme cer tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru cei care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita trimiterea la atelier, loc in care se afla toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de optiuni. Fiti atenti cu atelierele care pretind plata in avans sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din acest sector solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se cumpere alte componente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist onest va spune daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (acest lucru are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror depanari, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Targu Jiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targu Jiu, reparatii televizoare.