Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,291 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Targu Jiu. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targu Jiu – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Republicii, bl. 3, Targu Jiu

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 9 Mai nr. 1, Targu Jiu

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un televizor sunt: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe companii care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la locatia clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Targu Jiu

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va sprijine in a gasi un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista scurta cu firme, cititi recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot furniza o idee in ceea ce priveste competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai usor sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Targu Jiu care sa se deplaseze la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scapa de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de returul inapoi acasa atunci cand reparatia este terminata. Chiar daca unele firme solicita taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme care pot fi reparate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica transportul la sediu, unde se gasesc toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care cer plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar preturile vor fi de cele mai multe ori aceleasi. Daca totusi va fi necesar sa se comande diverse piese, pretul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un specialist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie are loc in general in situatia display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la expertul de la atelierul de reparatii televizoare Targu Jiu daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targu Jiu, reparatii televizoare.