Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,590 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Targu Mures. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targu Mures – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Garii, nr. 5, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Pandurilor, nr. 52, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un televizor sunt: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Targu Mures

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla candva), este nevoie de un specialist care sa il repare. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva informatii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la apropiatii d-voastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

Dupa ce ati facut o lista scurta cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate oferi o idee in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai la indemana sa apelatii la un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Targu Mures care sa vina la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de ambalarea televizorului, de plimbatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi cand lucrarea a luat sfarsit. Desi unele firme percep taxe suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la atelier, loc in care se afla toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful reparatiilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu firmele care pretind bani de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte piese, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un cost. Un specialist sincer va indica daca ar fi mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie are loc in general in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Targu Mures daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targu Mures, reparatii televizoare.