Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,474 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Targu Mures. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targu Mures – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Piata Garii, nr. 5, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bd. Pandurilor, nr. 52, Targu Mures

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Targu Mures

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va sprijine in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati recenziile fostilor clienti

Dupa ce ati scris o lista scurta cu firme, consultati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Targu Mures care sa vina acasa la Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scapa de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi acasa cand interventia a fost finalizata. Chiar daca unele companii solicita costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt un numar redus de probleme ce pot fi rezolvate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la service, loc in care se afla toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Costul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care pretind plata de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest sector tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In cazul in care va fi necesar sa se cumpere diverse elemente, valoarea acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un specialist sincer va spune daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror interventii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Targu Mures daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Targu Mures, reparatii televizoare.