In continuare puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Targu Neamt. Ca sa intrati mai simplu si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Targu Neamt – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Uzinei nr.4, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care remediaza aparate TV pun la dispozitie de obicei urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Targu Neamt

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Gasiti o lista cu ateliere intreband cunostintele

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati scris o lista initiala cu ateliere, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot oferi o idee in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa puteti contacta un specialist de la firma de reparatii televizoare din Targu Neamt care sa vina acasa la D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de ambalarea televizorului, de dusul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu atunci cand reparatia a luat sfarsit. Desi unele ateliere cer costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune trimiterea la sediu, acolo unde exista toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de posibilitati. Fiti atenti cu companiile care pretind bani la inceput sau cu cei care solicita tarife la ora. Majoritatea companiilor din domeniu taxeaza in ultima perioada in functie de specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi nevoie sa se cumpere diferite piese, costul acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist onest va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la atelierul de reparatii televizoare Targu Neamt daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.