In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Tecuci. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Tecuci – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 1 Decembrie1918 nr.117, Tecuci

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV au in oferta in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Tecuci

Daca televizorul Dvs se strica (si, din nefericire se poate intampla candva), este nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati facut o evidenta scurta cu firme, consultati recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea un indiciu in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai la indemana sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Tecuci care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de returul inapoi cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere solicita taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la service, loc in care se gasesc toate uneltele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Intotdeauna e indicat sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care cer plata de la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu taxeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se comande diferite componente, valoarea acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un profesionist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel defect (acest lucru este intalnita in general in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, intrebati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Tecuci daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.