In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Tecuci. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Tecuci – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 1 Decembrie1918 nr.117, Tecuci

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente defectiuni la un televizor sunt listate in continuare: nu porneste, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care repara aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Tecuci

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sfaturi care sa va sprijine in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va cunoscutii pentru a crea o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati scris o evidenta scurta cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste firme. Acest lucru va poate crea un indiciu in ceea ce priveste priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un specialist de la compania de reparatii televizoare din Tecuci care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Un astfel de serviciu va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi in momentul in care interventia a luat sfarsit. Chiar daca unele firme percep costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor implica reparatia la atelier, loc in care se gasesc toate instrumentele necesare reparatiilor necesare.

Pretul interventilor

Mereu e indicat sa realizati comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Fiti precauti cu atelierele care pretind plata la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi in general prestabilite. In situatia in care va fi nevoie sa se comande alte piese, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician sincer va indica daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta situatie are loc de obicei in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Tecuci daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.