Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme de reparatii televizoare Tecuci. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Tecuci – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. 1 Decembrie1918 nr.117, Tecuci

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarele categorii de servicii: se deplaseaza la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Tecuci

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra de incredere.

Gasiti o lista cu ateliere intreband pe cei apropiati

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati scris o evidenta restransa cu companii, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate crea un indiciu despre competenta lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Tecuci care sa se prezinte la domiciliul D-voastra si sa preia televizorul. Acest lucru va scapa de ambalarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi in momentul in care lucrarea este terminata. Chiar daca unele firme solicita costuri suplimentare pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru persoanele ce au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor implica transportul la sediu, unde se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care pretind bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Cele mai multe companii din acest sector tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul problemei, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse componente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici o plata. Un profesionist sincer va indica daca este mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (acest lucru este intalnita in general in cazul display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati specialistul de la atelierul de reparatii televizoare Tecuci daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.