Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,017 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Timisoara. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Timisoara – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Miron Costin, nr. 9, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Drubeta, nr. 111, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Aproape toate companiile care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Timisoara

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva sfaturi care sa va ajute in a gasi un expert in reparatii televizoare din localitatea Dvs de incredere.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, consultati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Aceste informatii va pot furniza un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Timisoara care sa vina la domiciliul dumneavoastra si sa preia televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi acasa in momentul in care interventia este terminata. Chiar daca unele firme solicita taxe mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliu, si majoritatea vor necesita transportul la service de reparatii televizoare unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce scurtati lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care pretind plata de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din domeniu taxeaza in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi nevoie sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un tarif. Un profesionist sincer va spune daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (acest lucru se intampla in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Timisoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Timisoara, reparatii televizoare.