Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,686 ori [din 21 martie 2020]

In continuare gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Timisoara. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Timisoara – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Miron Costin, nr. 9, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Drubeta, nr. 111, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de televizoare achizitionate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii televizoare in Timisoara

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va asiste in a localiza un expert in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

In clipa in care ati intocmit o lista scurta cu firme, consultati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o imagine in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Timisoara care sa se prezinte la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele companii solicita tarife suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au un program incarcat.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliu, si majoritatea vor necesita transportul la service de reparatii televizoare unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul interventilor

De fiecare data e indicat sa realizati comparatii si sa obtineti evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar preturile vor fi de obicei prestabilite. In cazul in care va fi obligatoriu sa se comande diverse piese, costul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de felul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l depanati pe cel defect (acest lucru se intampla de obicei in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Timisoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Timisoara, reparatii televizoare.