Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,289 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Timisoara. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Timisoara – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Miron Costin, nr. 9, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Drubeta, nr. 111, Timisoara

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la un televizor sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Timisoara

Atunci cand televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se poate intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri bune

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor profesionisti in directa legatura cu serviciile care le-au fost acordate in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Cititi parerea altor clienti de pe Internet

Dupa ce ati intocmit o evidenta scurta cu firme, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Timisoara care sa vina acasa la dumneavoastra si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi acasa cand lucrarea a fost finalizata. Chiar daca unele ateliere solicita costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliu, si majoritatea vor necesita transportul la service de reparatii televizoare unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Pretul interventilor

Mereu e bine sa efectuati comparatii si sa obtineti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere diverse piese, pretul acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare urmeaza o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru vrea sa zica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist cinstit va indica daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor crapate, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, chestionati expertul de la firma de reparatii televizoare Timisoara daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Timisoara, reparatii televizoare.