Pe aceasta pagina gasiti o lista cu ateliere de reparatii televizoare Turda. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Turda – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gheoghe Lazar, nr.6, Turda

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe ateliere care remediaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Turda

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un specialist care sa il repare. Mai jos sunt prezentate cateva sfaturi care sa va sprijine in a gasi un specialist in reparatii televizoare din orasul D-voastra de incredere.

Apelati la cunoscutii d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare cu experienta din localitatea dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista restransa cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe platforme precum Google, Facebook sau alte site-uri din domeniu despre aceste firme. Aceste informatii va pot crea o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa aveti un specialist de la firma de reparatii televizoare din Turda care sa vina la domiciliul Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scapa de impachetarea televizorului, de dusul lui pe drumuri, si de transportul inapoi la domiciliu in momentul in care reparatia a luat sfarsit. Desi unele firme solicita taxe mai mari pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi remediate la resedinta clientului, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la service, loc in care exista toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Pretul serviciilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti atenti cu companiile care pretind bani in avans sau cu cei care taxeaza cu ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de obicei aceleasi. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere diferite componente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un cost. Un specialist cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel vechi (aceasta situatie are loc de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Turda daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.