In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Turda. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Turda – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Gheoghe Lazar, nr.6, Turda

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai des intalnite disfunctionalitati aparute la televizoare sunt urmatoarele: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Turda

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra de incredere.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in legatura cu serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile fostilor clienti

Dupa ce ati intocmit o evidenta restransa cu firme, cititi feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste ateliere. Acest lucru va poate oferi o imagine despre priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Turda care sa se prezinte la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va fereste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi cand lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele firme solicita costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt prea putine probleme care pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la atelier, loc in care se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul interventilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de posibilitati. Aveti grija cu companiile care pretind efectuarea platii de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar preturile vor fi in general fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se achizitioneze diverse piese, costul acestora va fi adaugata in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici un cost. Un specialist onest va indica daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel pe care il aveti (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Turda daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.