In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Turnu Magurele. Pentru a intra mai usor si mai rapid in legatura cu specialistii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Turnu Magurele – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Chimiei, bl. H6, ap3, Turnu Magurele

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare preferate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt: nu porneste, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu raman memorate, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarele servicii: se deplaseaza la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Turnu Magurele

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla candva), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. In cele ce urmeaza gasiti cateva informatii care sa va ajute in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a realiza o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Cititi feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o lista restransa cu companii, consultati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot crea un indiciu in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai la indemana sa aveti un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Turnu Magurele care sa se deplaseze la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de impachetarea televizorului, de dusul lui prin tot orasul, si de returul inapoi atunci cand lucrarea a luat sfarsit. Cu toate ca unele ateliere percep taxe aditionale pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate acasa la clienti, si cea mai mare parte a defectiunilor vor necesita reparatia la service, loc in care se gasesc toate echipamentele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea interventilor

Intotdeauna e recomandat sa realizati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor companii de reparatii televizoare, in timp ce scurtati lista de posibilitati. Fiti precauti cu atelierele care pretind efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata in zilele noastre in functie de specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi de cele mai multe ori aceleasi. In cazul in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diverse elemente, costul acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician sincer va spune daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de cele mai multe ori in situatia display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Turnu Magurele daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.