In continuare puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Turnu Magurele. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Turnu Magurele – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Chimiei, bl. H6, ap3, Turnu Magurele

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute marci de aparate TV preferate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu se mai aprinde, nu mai are imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu mai are curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Aproape toate companiile care depaneaza aparate TV ofera in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (cand, si daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Turnu Magurele

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla la un moment dat), veti avea nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva informatii care sa va ajute in a gasi un expert in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Formati o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu ateliere, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte platforme din domeniu despre aceste companii. Acest lucru va poate crea o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

De cele mai multe ori este mai simplu sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Turnu Magurele care sa vina la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa in momentul in care interventia a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere solicita tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au un program incarcat.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor presupune reparatia la atelier, acolo unde se afla toate uneltele pentru realizarea unui diagnostic si a reparatiei.

Valoarea reparatiilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce construiti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care cer efectuarea platii in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din acest domeniu taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. Daca totusi va fi nevoie sa se comande diverse piese, valoarea acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist sincer va spune daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie este intalnita de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la compania de reparatii televizoare Turnu Magurele daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.