Pe aceasta pagina gasiti o lista cu companii de reparatii televizoare Urziceni. Ca sa intrati mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Urziceni – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Urziceni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, Full HD, High Definition, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un televizor sunt: nu porneste, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie in mod obisnuit urmatoarea lista de servicii: deplasare la domiciliul clientului (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Urziceni

In momentul in care televizorul Dvs se strica (si, din nefericire acest lucru se intampla la un moment dat), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare sunt prezentate cateva informatii care sa va sprijine in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea D-voastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a crea o lista cu service-uri de calitate

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati recenziile vechilor clienti

In clipa in care ati facut o lista initiala cu ateliere, cititi opinia utilizatorilor de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o imagine in legatura cu competenta lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Urziceni care sa vina acasa la Dvs pentru a ridica televizorul. Acest lucru va salveaza de ambalarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi la domiciliu cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere solicita tarife suplimentare pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, exista destul de putine problemele care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si majoritatea defectiunilor vor necesita reparatia la atelier, loc in care exista toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care solicita plata in avans sau cu cei care solicita tarife la ora. Aproape toate companiile din domeniu solicita plata in zilele noastre in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. In situatia in care va fi necesar sa se cumpere diferite elemente, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un profesionist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie se intampla in general in cazul display-urilor crapate, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la compania de reparatii televizoare Urziceni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.