In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Urziceni. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Urziceni – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Urziceni

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente branduri de aparate TV achizitionate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente probleme intalnite la televizoare sunt urmatoarele: nu porneste, nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu se aude nimic, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Propuneri in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Urziceni

Daca televizorul Dvs se strica (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il depaneze. Mai jos puteti gasi cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu firme de depanare intreband cunoscutii

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu companii, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri de profil despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza un indiciu despre profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai usor sa apelatii la un profesionist de la atelierul de reparatii televizoare din Urziceni care sa se prezinte la resedinta dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Acest lucru va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi acasa cand interventia este terminata. Desi unele firme solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru persoanele ce au o agenda plina.

Pe de alta parte, sunt un numar redus de probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor presupune reparatia la service, acolo unde exista toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea reparatiilor necesare.

Costul serviciilor

De fiecare data e bine sa realizati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe companii de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de posibilitati. Fiti atenti cu atelierele care cer bani in avans sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest sector solicita plata in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar tarifele vor fi de obicei fixe. Daca totusi va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte componente, pretul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru inseamna ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor solicita nici un cost. Un tehnician onest va mentioneaza daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l depanati pe cel defect (aceasta se intampla in general in cazul display-urilor crapate, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror interventii, informati-va de la specialistul de la firma de reparatii televizoare Urziceni daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.