Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,540 ori [din 21 martie 2020]

In continuare puteti consulta o lista cu companii de reparatii televizoare Vaslui. Pentru a intra mai usor si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Vaslui – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Traian, nr. 228C, Vaslui

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Vaslui

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Barlad

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare branduri de aparate TV cumparate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai des intalnite defectiuni la un aparat TV sunt listate in continuare: nu se mai aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Majoritatea atelierelor care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la adresa celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sugestii in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Vaslui

Daca televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire acest lucru se intampla intr-o buna zi), veti avea nevoie de un specialist care sa il depaneze. Mai jos sunt prezentate cateva sugestii care sa va asiste in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile care le-au fost acordate recent. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati recenziile vechilor clienti

In momentul in care ati intocmit o lista restransa cu firme, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o imagine despre competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai la indemana sa aveti un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Vaslui care sa vina la resedinta dumneavoastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va salveaza de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi in momentul in care interventia este terminata. Chiar daca unele companii percep taxe suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte convenabil pentru cei care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista destul de putine problemele care pot fi rezolvate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor necesita reparatia la atelier, loc in care se gasesc toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Intotdeauna e recomandat sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care pretind bani de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze alte piese, valoarea acestora se va adauga in factura finala.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un tehnician sincer va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel vechi (aceasta situatie se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la compania de reparatii televizoare Vaslui daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Vaslui, reparatii televizoare.