In continuare puteti gasi o lista cu companii de reparatii televizoare Vatra Dornei. Pentru a intra mai comod si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Vatra Dornei – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Ana Ipatescu nr. 3, Suceava

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV cumparate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune disfunctionalitati aparute la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu primeste curent, programele nu raman memorate, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe companii care repara aparate TV ofera de regula urmatoarele servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Vatra Dornei

Daca televizorul Dvs se defecteaza (si, din nefericire se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a identifica un expert in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Apelati la cunostintele dumneavoastra pentru a afla cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai apreciate metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati intocmit o evidenta initiala cu firme, verificati recenziile de pe platforme precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste firme. Acest lucru va poate crea o idee in legatura cu competenta lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

Este de obicei mai usor sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Vatra Dornei care sa se prezinte la domiciliul Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de returul inapoi la domiciliu cand lucrarea a luat sfarsit. Chiar daca unele firme percep costuri suplimentare pentru un astfel serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au un program incarcat.

Pe de alta parte, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la atelier, unde se gasesc toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea diagnosticarii si reparatiei.

Costul serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa obtineti estimari ale costului din partea mai multor firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de optiuni. Aveti grija cu atelierele care solicita bani la inceput sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din domeniu solicita plata astazi in directa legatura cu specificul reparatiei necesare, iar tarifele vor fi in general aceleasi. In cazul in care va fi necesar sa se achizitioneze alte elemente, valoarea acestora se va adauga in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta vrea sa zica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un profesionist cinstit va mentioneaza daca ar fi mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel pe care il aveti (aceasta este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, spre exemplu). Premergator efectuarii oricaror reparatii, informati-va de la specialistul de la compania de reparatii televizoare Vatra Dornei daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.