In continuare puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Vatra Dornei. Pentru a intra mai comod si mai rapid in contact cu reprezentantii acestor firme, am inclus urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Vatra Dornei – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-dul Ana Ipatescu nr. 3, Suceava

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la un aparat TV sunt urmatoarele: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu are sunet, nu mai are curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe firme care remediaza aparate TV ofera de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la locatia celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Vatra Dornei

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din nefericire se va intampla candva), veti avea nevoie de un service care sa il depaneze. In cele ce urmeaza sunt prezentate cateva informatii care sa va ajute in a descoperi un expert in reparatii televizoare din localitatea dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunostintele d-voastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai bune modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista scurta cu firme, consultati recenziile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte platforme de profil despre aceste firme. Acest lucru va poate furniza o idee despre priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai la indemana sa puteti contacta un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Vatra Dornei care sa se prezinte acasa la D-voastra pentru a ridica televizorul. Aceasta situatie va fereste de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de adusul inapoi acasa in momentul in care lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele companii percep costuri mai mari pentru acest serviciu, este foarte accesibil pentru cei care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt destul de putine problemele ce pot fi reparate acasa la clienti, si majoritatea defectiunilor vor presupune reparatia la sediu, acolo unde exista toate echipamentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful reparatiilor

Mereu e indicat sa efectuati comparatii si sa cereti estimari ale costului de la mai multe firme de reparatii televizoare, moment in care construiti lista de candidati. Fiti precauti cu firmele care solicita bani la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Majoritatea companiilor din domeniu tarifeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori prestabilite. Daca totusi va fi nevoie sa se cumpere diverse componente, valoarea acestora se va regasi in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare respecta o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor solicita nici un tarif. Un specialist sincer va spune daca este mai economic sa luati un televizor nou in loc sa-l reparati pe cel defect (aceasta are loc in general atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror reparatii, informati-va de la expertul de la firma de reparatii televizoare Vatra Dornei daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.