Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme de reparatii televizoare Videle. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Videle – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sr. Lipscani nr. 25, Videle

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare firme de televizoare achizitionate de romani sunt: LG, Sony, Samsung, Horizon, Philips, Panasonic, Hitachi, NEI, Sharp, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, High Definition, Full HD, Plasma, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente disfunctionalitati aparute la televizoare sunt: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea atelierelor care depaneaza aparate TV pun la dispozitie de regula urmatoarea lista de servicii: deplasare la locatia clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transportul aparatului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Videle

Atunci cand televizorul Dvs se strica (si, din pacate acest lucru se intampla la un moment dat), este nevoie de un specialist care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra in care sa puteti avea incredere.

Gasiti o lista cu ateliere intreband cunoscutii

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor experti in legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute metode de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Verificati feedback-ul altor utilizatori

Dupa ce ati intocmit o lista scurta cu ateliere, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte pagini din acest sector despre aceste ateliere. Acest lucru va poate furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

In general este mai simplu sa puteti contacta un tehnician de la compania de reparatii televizoare din Videle care sa se deplaseze la resedinta Dvs pentru a prelua televizorul. Aceasta situatie va scapa de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin oras, si de transportul inapoi la domiciliu cand interventia este terminata. Chiar daca unele firme cer tarife aditionale pentru acest serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda plina.

Din pacate, sunt destul de putine problemele care pot fi reparate acasa la clienti, si cele mai multe defectiuni vor necesita transportul la atelier, loc in care se afla toate instrumentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Pretul reparatiilor

Mereu e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, moment in care scurtati lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care cer plata in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Majoritatea companiilor din acest sector taxeaza in zilele noastre in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de obicei fixe. In cazul in care va fi obligatoriu sa se achizitioneze diferite elemente, pretul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot rezolva problema, ei nu va vor cere nici un tarif. Un specialist sincer va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi (acest lucru este intalnita de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, spre exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Videle daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.