Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Videle. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu specialistii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Videle – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sr. Lipscani nr. 25, Videle

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente marci de televizoare cumparate de consumatorii romani sunt: Sony, Samsung, LG, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, JVC, Vortex, Orion, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai comune sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune probleme intalnite la un televizor sunt: ecranul nu se aprinde, are sunet dar nu exista imagine, nu mai raspunde la telecomanda, nu mai are sonor, nu primeste curent, nu mai memoreaza programele, nu mai are culori, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Majoritatea firmelor care remediaza aparate TV au in oferta de obicei urmatoarele categorii de servicii: deplasare la adresa clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, pun un diagnostic, transportul aparatului la service (daca este cazul), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Videle

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se va intampla intr-o buna zi), este nevoie de un atelier care sa il repare. In cele ce urmeaza gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a localiza un profesionist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Descoperiti o lista cu service-uri intreband cunostintele

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor specialisti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din orasul dumneavoastra.

Consultati parerea altor clienti de pe Internet

In clipa in care ati facut o lista scurta cu companii, cititi feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o idee despre profesionalismul lor in domeniu.

Transport la domiciliu

Este de obicei mai usor sa apelatii la un profesionist de la compania de reparatii televizoare din Videle care sa se deplaseze la resedinta D-voastra pentru a prelua televizorul. Acest lucru va salveaza de pregatirea pentru transport a televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de adusul inapoi la domiciliu cand lucrarea a fost finalizata. Cu toate ca unele ateliere percep tarife aditionale pentru asemenea serviciu, este foarte avantajos pentru clientii care au o agenda incarcata.

Din pacate, exista prea putine probleme ce pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica trimiterea la service, unde se gasesc toate uneltele pentru realizarea reparatiilor necesare.

Valoarea interventilor

De fiecare data e recomandat sa faceti comparatii si sa solicitati evaluari de pret din partea mai multor firme de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Aveti grija cu companiile care pretind plata in avans sau cu cei care solicita tarife cu ora. Aproape toate companiile din acest domeniu solicita plata in ultima perioada in functie de specificul problemei, iar costurile vor fi in general aceleasi. In situatia in care va fi obligatoriu sa se comande diverse piese, pretul acestora se va regasi in pretul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare urmeaza o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un profesionist cinstit va indica daca este mai ieftin sa achizitionati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (acest lucru se intampla de cele mai multe ori atunci cand vine vorba de display-urilor care au fost sparte, ca exemplu). Inainte de efectuarea oricaror reparatii, intrebati expertul de la firma de reparatii televizoare Videle daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.