Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,524 ori [din 21 martie 2020]

In cadrul acestei pagini puteti consulta o lista cu ateliere de reparatii televizoare Zalau. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • denumirea firmei;
  • nr de telefon;
  • adresa;
  • site-ul web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Zalau – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Coposu, bl. 2, Zalau

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Calea Turzii, nr. 231-233, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Ilie Macelaru, nr. 26, Cluj-Napoca

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute branduri de televizoare preferate de consumatorii romani sunt: LG, Sony, Samsung, Panasonic, Philips, Horizon, NEI, Sharp, Hitachi, Orion, JVC, Vortex, Schneider, Star-light, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: LED, OLED, LCD, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la televizoare sunt listate in continuare: nu porneste, are sunet dar nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu are sunet, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care remediaza aparate TV ofera de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, pun un diagnostic, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Sugestii pentru a alege un service de reparatii televizoare in Zalau

In momentul in care televizorul Dvs se defecteaza (si, din pacate acest lucru se intampla candva), veti avea nevoie de un specialist care sa il repare. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va ajute in a descoperi un profesionist in reparatii televizoare din orasul Dvs de incredere.

Intrebati-va apropiatii pentru a face o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor experti in directa legatura cu serviciile de care au beneficiat in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este poate printre cele mai recunoscute modalitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In momentul in care ati facut o evidenta restransa cu ateliere, verificati opinia utilizatorilor de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi o imagine in legatura cu profesionalismul lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

Este de obicei mai simplu sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Zalau care sa se prezinte la domiciliul dumneavoastra pentru a ridica televizorul. Un astfel de serviciu va scapa de impachetarea televizorului, de mutatul lui pe drumuri, si de transportul inapoi acasa in momentul in care reparatia este terminata. Cu toate ca unele firme solicita costuri aditionale pentru acest serviciu, este foarte convenabil pentru persoanele ce au o agenda incarcata.

Din pacate, exista un numar redus de probleme care pot fi rezolvate la resedinta clientului, si majoritatea defectiunilor vor necesita transportul la service, acolo unde se afla toate uneltele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Tariful serviciilor

De fiecare data e bine sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in vreme ce restrangeti lista de candidati. Aveti grija cu companiile care solicita plata de la inceput sau cu cei care sunt platiti cu ora. Aproape toate companiile din domeniu tarifeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In situatia in care va fi necesar sa se achizitioneze diferite piese, valoarea acestora se va regasi in factura finala.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta inseamna ca daca nu va pot remedia defectiunea, ei nu va vor cere nici un cost. Un tehnician onest va indica daca este mai economic sa achizitionati un televizor nou in loc sa-l refaceti pe cel pe care il aveti (aceasta situatie este intalnita de obicei atunci cand vine vorba de display-urilor sparte, de exemplu). Inainte de realizarea oricaror depanari, informati-va de la expertul de la compania de reparatii televizoare Zalau daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Zalau.