In cadrul acestei pagini puteti gasi o lista cu ateliere de reparatii televizoare Zimnicea. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu angajatii acestor firme, va prezentam urmatoarele informatii:

  • numele atelierului;
  • telefonul;
  • adresa;
  • website-ul (daca exista);
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Zimnicea – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii nr. 220, Alexandria

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai cunoscute firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai intalnite sunt: OLED, LCD, LED, Plasma, High Definition, Full HD, Ultra High Definition (UHD), Smart TV, 4K.

Cele mai frecvente probleme intalnite la un televizor sunt listate in continuare: ecranul nu se aprinde, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu mai are curent, programele nu se memoreaza, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Aproape toate firmele care repara aparate TV au in oferta de obicei urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), identifica defectiunile, pun un diagnostic, transporta dispozitivul la service (cand, si daca este cazul), inlocuiesc sau repara piesa defecta, dupa caz.

5 Sfaturi in vederea alegerii unui service de reparatii televizoare in Zimnicea

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate acest lucru se intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sfaturi care sa va sprijine in a identifica un profesionist in reparatii televizoare din orasul dumneavoastra pe care sa va bazati.

Intrebati-va cunostintele pentru a realiza o lista cu service-uri de top

Adresati-va familiei, prietenilor, colegilor, precum si altor specialisti in ceea ce priveste serviciile de care au beneficiat recent. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai apreciate posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Cititi reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati facut o evidenta initiala cu companii, verificati feedback-urile de pe site-uri precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste companii. Acest lucru va poate oferi un indiciu in ceea ce priveste profesionalismul lor in domeniu.

Servicii de transport incluse

De cele mai multe ori este mai simplu sa aveti un tehnician de la firma de reparatii televizoare din Zimnicea care sa vina la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scapa de impachetarea televizorului, de plimbatul lui prin tot orasul, si de returul inapoi in momentul in care reparatia este terminata. Desi unele ateliere solicita tarife suplimentare pentru asemenea serviciu, este foarte convenabil pentru clientii care au o agenda incarcata.

Pe de alta parte, exista prea putine probleme ce pot fi rezolvate la resedinta clientului, si cele mai multe defectiuni vor presupune trimiterea la atelier, acolo unde exista toate instrumentele necesare diagnosticarii si reparatiei.

Costul reparatiilor

Mereu e indicat sa faceti comparatii si sa cereti evaluari de pret de la mai multe companii de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de candidati. Fiti atenti cu firmele care solicita bani de la inceput sau cu cei care sunt platiti la ora. Majoritatea companiilor din acest domeniu taxeaza in ultima perioada in directa legatura cu specificul defectiunii, iar costurile vor fi in general prestabilite. In cazul in care va fi nevoie sa se achizitioneze diverse piese, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Majoritatea service-urilor de reparatii televizoare au o regula de tipul “Nici o reparatie, nici o plata”. Aceasta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor cere nici o plata. Un tehnician onest va spune daca este mai economic sa luati un televizor nou decat sa-l refaceti pe cel defect (aceasta are loc de obicei in situatia display-urilor sparte, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati specialistul de la firma de reparatii televizoare Zimnicea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.