In continuare puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Zimnicea. Ca sa intrati mai usor si mai rapid in contact cu angajatii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • telefonul;
  • adresa;
  • pagina web
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Zimnicea – Lista de firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Libertatii nr. 220, Alexandria

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai populare marci de aparate TV preferate de romani sunt: Samsung, LG, Sony, Horizon, Philips, Panasonic, Sharp, Hitachi, NEI, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Telefunken, Vonino, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LCD, LED, OLED, Plasma, High Definition, Full HD, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Cele mai comune defectiuni la un televizor sunt urmatoarele: nu porneste, nu mai are imagine, telecomanda nu are efect, nu se aude nimic, nu se alimenteaza cu curent, nu mai memoreaza programele, nu exista culori, nu mai are semnal, are dungi pe ecran, pierdere conexiune la web.

Cele mai multe ateliere care repara aparate TV au in oferta de regula urmatoarea lista de servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati pentru a fi sigur/a), constata defectiunile, diagnosticarea lor, transporta dispozitivul la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

5 Propuneri pentru a alege un service de reparatii televizoare in Zimnicea

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla intr-o buna zi), va fi nevoie de un service care sa il depaneze. In continuare gasiti cateva sugestii care sa va sprijine in a identifica un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs pe care sa va bazati.

Descoperiti o lista cu firme de depanare intreband pe cei apropiati

Adresati-va colegilor de munca, cunostintelor si membrilor familiei, precum si altor specialisti in legatura cu serviciile pe care le-au primit in ultima perioada. “Din vorba in vorba” este una dintre cele mai recunoscute posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare de calitate din zona dumneavoastra.

Consultati reviewurile vechilor clienti

In momentul in care ati facut o lista initiala cu companii, verificati feedback-urile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte site-uri din acest sector despre aceste firme. Aceste informatii va pot oferi o idee despre priceperea lor in domeniu.

Ridicarea televizorului de la domiciliu

De cele mai multe ori este mai la indemana sa apelatii la un profesionist de la firma de reparatii televizoare din Zimnicea care sa vina la resedinta D-voastra si sa preia televizorul. Aceasta situatie va scuteste de pregatirea pentru transport a televizorului, de mutatul lui prin oras, si de adusul inapoi la domiciliu atunci cand lucrarea este terminata. Cu toate ca unele companii percep costuri mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au un program incarcat.

Cu toate acestea, exista prea putine probleme care pot fi remediate la domiciliul clientilor, si cele mai multe defectiuni vor implica transportul la service, loc in care se afla toate echipamentele necesare reparatiilor necesare.

Valoarea interventilor

De fiecare data e bine sa efectuati comparatii si sa solicitati evaluari de pret de la mai multe service-uri de reparatii televizoare, in timp ce restrangeti lista de optiuni. Fiti precauti cu firmele care pretind plata de la inceput sau cu cei care taxeaza cu ora. Cele mai multe companii din acest domeniu tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar costurile vor fi de cele mai multe ori fixe. In cazul in care va fi necesar sa se comande alte componente, pretul acestora va fi adaugata in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare au o politica de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Acest lucru semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor solicita nici o plata. Un profesionist sincer va mentioneaza daca este mai ieftin sa luati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (acest lucru are loc de obicei in situatia display-urilor crapate, ca exemplu). Premergator efectuarii oricaror interventii, chestionati tehnicianul de la firma de reparatii televizoare Zimnicea daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.