Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,475 ori [din 21 martie 2020]

Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme de reparatii televizoare Miercurea Ciuc. Pentru a intra mai simplu si mai rapid in legatura cu reprezentantii acestor firme, am publicat urmatoarele informatii:

  • numele firmei;
  • numarul de telefon;
  • adresa;
  • pagina web
  • emailul;
  • pagina de Facebook (daca exista);

Service TV in Miercurea Ciuc – Lista de firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Majlath Gusztav Karoly nr. 6, Miercurea Ciuc

Fara recenzii
0/5

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Cart. Florilor nr. 43, Gheorgheni

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs de reparatii TV aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Informatii utile

Cele mai frecvente firme de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Hitachi, NEI, Sharp, Vortex, Orion, JVC, Star-light, Schneider, Teletech, Utok, Vonino, Telefunken, Vortex, iar tipurile de aparate cele mai uzuale sunt: LED, OLED, LCD, Plasma, Full HD, High Definition, Smart TV, Ultra High Definition (UHD), 4K.

Cele mai comune probleme intalnite la un aparat TV sunt urmatoarele: ecranul nu se aprinde, nu exista imagine, controlul prin telecomanda nu functioneaza, nu se aude nimic, nu primeste curent, programele nu se memoreaza, se vede alb negru, nu mai are semnal, exista diverse dungi pe ecran, nu se poate conecta la web.

Cele mai multe firme care depaneaza aparate TV ofera de regula urmatoarele categorii de servicii: deplasare la domiciliul clientilor (intrebati pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (cand, si daca este cazul), repara sau inlocuiesc piesele defectate.

5 Sfaturi pentru alegerea unui service de reparatii televizoare in Miercurea Ciuc

In momentul in care televizorul Dvs nu mai functioneaza (si, din pacate se poate intampla la un moment dat), este nevoie de un service care sa il repare. Mai jos gasiti cateva sugestii care sa va asiste in a descoperi un specialist in reparatii televizoare din localitatea Dvs in care sa puteti avea incredere.

Apelati la cunoscutii dumneavoastra pentru a gasi cele mai bune service-uri

Adresati-va familiei si celor apropiati, precum si altor profesionisti in ceea ce priveste serviciile pe care le-au primit in ultimul timp. “Din vorba in vorba” este intre cele mai bune posibilitati de informare si promovare a serviciilor de reparatii televizoare profesioniste din localitatea dumneavoastra.

Consultati feedback-ul altor utilizatori

In clipa in care ati facut o lista scurta cu firme, cititi recenziile de pe pagini precum Google, Facebook sau alte pagini din domeniu despre aceste companii. Aceste informatii va pot furniza o idee in legatura cu priceperea lor in domeniu.

Transport la domiciliu

In general este mai simplu sa apelatii la un specialist de la atelierul de reparatii televizoare din Miercurea Ciuc care sa se deplaseze la resedinta Dvs si sa preia televizorul. Acest lucru va fereste de ambalarea televizorului, de mutatul lui prin tot orasul, si de transportul inapoi in momentul in care reparatia a fost finalizata. Cu toate ca unele firme solicita tarife mai mari pentru un astfel serviciu, este foarte accesibil pentru clientii care au o agenda plina.

Cu toate acestea, sunt prea putine probleme ce pot fi reparate la domiciliul clientilor, si cea mai mare parte a defectiunilor vor implica trimiterea la service, acolo unde se afla toate echipamentele de care poate fi nevoie in vederea unui diagnostic si a reparatiei.

Tariful interventilor

Mereu e recomandat sa efectuati comparatii si sa cereti evaluari de pret din partea mai multor service-uri de reparatii televizoare, in timp ce construiti lista de optiuni. Fiti atenti cu firmele care pretind bani de la inceput sau cu cei care taxeaza la ora. Aproape toate companiile din acest sector tarifeaza astazi in directa legatura cu specificul problemei, iar preturile vor fi in general fixe. In cazul in care va fi nevoie sa se cumpere alte componente, costul acestora se va adauga in costul final.

Garantii de service

Cele mai multe service-uri de reparatii televizoare respecta o regula de genul “Nici o reparatie, nici o plata”. Asta semnifica ca daca nu va pot repara defectiunea, ei nu va vor percepe nici un tarif. Un tehnician cinstit va indica daca ar fi mai economic sa cumparati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel defect (aceasta situatie are loc de cele mai multe ori in situatia display-urilor care au fost sparte, de exemplu). Inainte de efectuarea oricaror depanari, informati-va de la tehnicianul de la atelierul de reparatii televizoare Miercurea Ciuc daca ofera garantii privind piesele si manopera realizata.

Tags: reparatii televizoare Miercurea Ciuc.